Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο woody ο τρυποκάρυδος ερχεταί στην μεγάλη οθόνη!!



Εβδομήντα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το  1940 που ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος έκανε την  πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και τώρα  ήρθε ο καιρός να τον δούμε ανανεωμένο στην  μεγάλη οθόνη.

 Η Illumination Entertainment, η θυγατρική εταιρεία της  Universal που παράγει τις animation ταινίες της, έχει  ξεκινήσει ένα σχέδιο για την αναβίωση του  τρομερού πουλιού. Η εταιρεία έχει ήδη στο  ενεργητικό της το Despicable Me του 2010 και τώρα  ετοιμάζει το Dr. Seuss’ The Lorax για το 2012, ενώ  βρίσκεται ήδη σε προετοιμασία για το Despicable  Me 2.

H ίδια ομάδα έχει αναλάβει και την κινηματογραφική μεταφορά του Woody Woodpecker ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις με τους σεναριογράφους John Altschuler και Dave Krinsky για να γράψουν την ιστορία και ευελπιστούν μάλιστα στη δημιουργία ενός franchise.

Τρεις ηθοποιοί έχουν κάνει στο παρελθόν τη φωνή του Γούντι, με την τρίτη και τελευταία να είναι γυναίκα. Πρώτος ήταν ο σπουδαίος Mel Blanc που επίσης έκανε δεκάδες άλλες πασίγνωστες φωνές καρτούν όπως του Μπάγκς Μπάνυ, του Ντάφυ Ντακ, της Πόρκυ Πιγκ, του Ταζ, του Συλβέστρου, του Τουίτι, του Κογιότ, του Σπίντι Γκονζάλες και των Τομ και Τζέρρυ!

Το ποιός θα αναλάβει στην κινηματογραφική εκδοχή να κάνει τον Woody είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά οπωσδήποτε είναι ένα project που θα χαρούμε πολύ να το δούμε να υλοποιείται σύντομα. Ποιός μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του πιο σπαστικού πουλιού των καρτούν που μας συνόδευε στα παιδικά μας χρόνια?